Voor en door bewoners!
27
aug

Oranjefeest 2025

Locatie: Beerzerveld oude sportterrein

Beerzerveld Beerze Mariënberg

Nadat we in 2020 geen Oranjefeest konden vieren i.v.m. de corona, zijn we als bestuur nu langzaam aan de voorbereidingen voor het Oranjefeest in 2025 weer aan het opstarten.
We hebben inmiddels 2 vergaderingen gehad, waarin we weer een voltallig bestuur hebben samengesteld en al een globaal programma hebben voorbereid.

De data van het Oranjefeest 2025 zal zijn van 27 augustus tot en met 30 augustus 2025

De locatie zal zijn in Beerzerveld op het Oude sportveld, omdat we in Mariënberg nu  geen locatie kunnen vinden wat geschikt is.
We wachten nog even met het bekend maken van het complete  programma van het Oranjefeest, daarvoor moet er nog teveel vooraf geregeld worden.
Maar we kunnen al wel vast bekend maken dat we met het Oranjefeest 2025 geen  optocht zullen organiseren. 
We hebben al vernomen dat er al buurten /straten zijn die hiervoor al voorbereidingen willen treffen , maar dat is dus niet nodig.
We krijgen dit verzekering technisch niet meer rond in deze tijd , dat wordt veel te duur en ook door de vele aangescherpte regels hiervoor door gemeente en de veiligheidsregio ,wordt dit wel erg moeilijk om dit nog te organiseren.

Dus er komt geen optocht , maar we houden wel de straat versieringen aan.

Dus hiermee kunnen jullie al wel aan de slag gaan. Dit zal natuurlijk ook gejureerd gaan worden.
Te zijner tijd zullen we hierover meer bekend gaan maken.

We hopen iedereen zo eerst voldoende te hebben ingelicht , we komen over een niet al te lange tijd bij jullie terug voor meer informatie over het Oranjefeest 2025.
We zullen hiervoor ook de sociale kanalen gaan gebruiken zoals Facebook en Insta etc.

Zet al wel vast de data in jullie agenda 27 t/m 30 augustus 2025  Oranjefeest in Beerzerveld , Beerze en Marienberg !!!!!