Voor en door bewoners!
27
nov

Informatiebijeenkomst CPO

Locatie: HCR Beerzerveld
Tijd: 19:30

Mariënberg

Informatiebijeenkomst CPO, betaalbare koop-rijwoningen Mariënberg De Marke III
In medio januari 2024 start de uitgifte van bouwgrond voor de bouw van starters en levensloopbestendige betaalbare koop-rijwoningen in het plan De Marke III in Mariënberg door middel van loting. Dit gebeurt in een zogenaamd Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). CPO betekent dat je samen met een groepje geïnteresseerde particulieren in een vereniging een woonproject realiseert.
Deze manier van bouwen is nog relatief nieuw in de gemeente Hardenberg. Daarom organiseren we vooruitlopend op de inschrijving een informatiebijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst word je geïnformeerd over wat CPO precies inhoudt en welke voorwaarden voor deelname van toepassing zijn.
Ben je geïnteresseerd in een betaalbare woning geschikt voor de doelgroep starter of senior?
Kom dan naar de informatiebijeenkomst die plaatsvindt op maandag 27 november om 19:30 uur, inloop vanaf 19.00 uur. Locatie: Hotel Café Restaurant Beerzerveld, Van Alewijkstraat 32 in 7685PH Beerzerveld
Heb je belangstelling voor (eventuele) deelname aan het CPO-traject in Mariënberg? Meld je dan uiterlijk vrijdag 24 november aan voor de vrijblijvende informatiebijeenkomst via woonteam@hardenberg.nl, onder vermelding van ‘CPO Mariënberg’.