Voor en door bewoners!
28
dec

Ommer kerst zaalvoetbaltoernooi!

Locatie: Carrousel Ommen
Tijd: 10:00

Ommen

Donderdag 28 en vrijdag 29 december organiseren de vrijwilligers en jongerenwerkers van jongerencentrum Punt in samenwerking met FC Ommen een kerst zaalvoetbaltoernooi voor meiden en jongens uit de Gemeente Ommen. Op donderdag wordt het toernooi georganiseerd voor jongeren van 9 t/m 12 jaar oud en op vrijdag voor jongeren van 12 t/m 17 jaar oud. Het kerst zaalvoetbaltoernooi zal plaatsvinden in de sporthal van de Carrousel van 10.00 uur tot 16.00.

Wil jij meedoen? Dat kan! Het enige dat je moet doen is een team samen stellen en een teamnaam verzinnen. Een team heeft minimaal vijf en maximaal zeven spelers. Je mag natuurlijk ook een gemengd team opgeven. Als het is gelukt om een team samen te stellen dan kan je dit doorgeven via Whatsapp via het onderstaande nummer. Opgeven kan tot 18 december. Alle informatie over het zaalvoerbaltoernooi zal verstuurd worden naar het contactpersoon van de teams op 22 december.

Tijdens dit kerst voetbaltoernooi heeft iedereen kans om een prijs te winnen! Het belangrijkste tijdens het toernooi is sportiviteit. Daarom is er ook een speciale sportiviteitsprijs!

Wil jij je opgeven of heb je vragen dan kan je altijd contact op met Jordy Habekotté via 06 149 087 45 en j.habekotte@wijz.nu.