Voor en door bewoners!

Actueel

INTOCHT SINTERKLAAS

Mariënberg

ZATERDAG 25 NOVEMBER 2023
INTOCHT SINTERKLAAS MARIËNBERG EN BEERZERVELD E.O.

Zaterdag 25 november om plusminus 13.00 uur komt Sinterklaas in Mariënberg aan. Alle belangstellenden uit beide dorpen zijn van harte welkom. De sint en zijn pieten maken dan een looptocht door Mariënberg. In de straten waar we door heen gaan lopen, worden er spelletjes gespeeld door de pieten. Deze spelletjes zijn bedacht door de desbetreffende straat. De desbetreffende straten hebben een app hierover gehad.

 ROUTEBESCHRIJVING:
Start: Parkeerplek station Mariënberg - Oudeweg – Johan Clemmestraat – Stationsweg - Wicher Hentostraat – P.H. Wolferstraat – Hesselinkkamp – Stationsweg - Klopsteen – Vuursteen - Pijlspits - De Marke – Stationsweg richting Regenboog school – eind punt gymzaal bij GBS de Regenboog.

DRINGEND VERZOEK:
gelieve geen auto’s langs bovenstaande route te parkeren!!

ONTVANGST GYMZAAL MARIENBERG/REGENBOOG SCHOOL:
Het einde van de tocht is bij de gymzaal bij GBS de Regenboog in Mariënberg. Hier zal het Sinterklaasfeest worden voortgezet. Tijdens dit feest is er voor de kinderen een traktatie.

 FILM VOOR DE KINDEREN VANAF GROEP 6 IN DE GRENDEL IN MARIENBERG:
Voor de kinderen van de groepen 6,7,8 wordt er weer een leuke film gedraaid in de Grendel in Mariënberg. Ook voor hen is er drinken en een versnapering. De aanvang is om 14.00 uur.

KLEURPLAAT:
Even als voorgaande jaren is een kleurwedstrijd ter ere van Sinterklaas uitgeschreven. De kleurplaten kun je afhalen in Mariënberg bij supermarkt Attent Telman en in Beerzerveld bij HCR Beerzerveld. De kleurplaat kun je onderaan de pagina downloaden.

 De ingekleurde platen dienen UITERLIJK woensdag 22 november ingeleverd bij bovengenoemde adressen. De ingekleurde platen worden beoordeeld en beloond met een prijs. Sinterklaas zelf maakt de winnaars bekend en de prijzen zullen tijdens het sinterklaasfeest worden overhandigd. Er wordt beoordeeld in 3 leeftijdsgroepen, van 1 t/m 3 jaar, van 4 t/m 6 jaar en van 7 t/m 9 jaar

Download: sinterklaas_kleurplaat_2023.png

Terug naar het nieuwsoverzicht