Voor en door bewoners!

Actueel

Supermarkt Telman Mariënberg

Het dorp Mariënberg mag er trots op zijn dat er nog een buurtwinkel is. In andere dorpen, zoals Kloosterhaar, Bruchterveld, Beerzerveld is er al geen buurtwinkel meer. Ook gezien de huidige energieprijzen zijn helaas vele ondernemers genoodzaakt om te moeten stoppen….denk met name ook aan de vele lokale bakkers die al gestopt zijn.

De buurtwinkel is behalve handig voor de boodschappen ook een ontmoetingsplek en een centraal punt in het dorp. De brievenbus, postpakketten, stomerij hoort ook bij de buurtwinkel. Als de buurtwinkel zou verdwijnen, verdwijnt er ook een groot stuk leefbaarheid in het dorp. Kortom: de buurtwinkel is gewoon enorm belangrijk voor een dorp.

Als plaatselijk belang brengen we dan ook graag buurtwinkel Telman onder uw aandacht. Ok, het assortiment van een buurtwinkel is misschien wat beperkter en de grote supermarkten zullen ook wel eens scherpere aanbiedingen hebben. Maar het zou fijn zijn als we met zijn allen een keer vaker de boodschappen halen in de buurtwinkel Telman.

Weet ook dat er dagelijks vers brood te halen is en ook vers afgebakken broodjes. Maar ook als u een buurtfeest/verjaardag of iets dergelijks moet organiseren kunt u bij Telman terecht.

In dorpen waar de leefbaarheid flink is afgenomen, is de waarde van de woningen ook afgenomen. Dus wat dat betreft slaat u 2x vliegen in 1 klap. 

Wordt lid van de facebookpagina en volg alle aanbiedingen: Supermarkt Telman Mariënberg

Terug naar het nieuwsoverzicht